^_^

Tuesday, June 21, 2011

.: xsalah rasenye??korang rase?? :.


assalamualaikum...
korang sehat?? (budget ramai je yg bace belog aku ni..haha)
xde hal la...thanx korang yang bace jugak..huhu

lame xupdate..mood xde..(sape amik mood aku ni pon aku xthu..hehe)
erm..bru mlm ni aku rajin sket nk online gune lappy...
berhabuk lappy xberbukak...
yela..slalu on9 gune phone je..senang...cepat..
tapi xleyh chat..xsume page leyh bukak..loading lembab..hehe



okla..saje nk cite..knape kadang2 kite rase bende tu kecik je pd kite..
tapi orang lain rase...ermmm..maybe xsame ngan kite kan...
kadang2 kite rase..pe hal la die ni bnde senang camtu pon nk tanye aku...
tapi pade orang lain...maybe susah bg diorng....
tu la beza nye kite dengan orang lain...
xsume orang tahu ape yg kite tahu..
xsume orang pandai ape yang kite pandai kan..

so..xsalah kite tolong mane yang kite mampu...
xsalah kite luangkan mase yang sememangnye tengah terluang ni kan...
mane tahu..ari ni kite tlong orang...
esok lusa?? mne kite tahu...kan2??

ermmm..semenjak dua menjak menganggur ni makin banyak plak aku duk memikir hal2 camni...
tadi duk tengok cite "ketika cinta bertasbih 2" kt tv al-hijrah tu..
b4 this da penah tgk da..
tp cite tu seyes best...banyak pengajaran..banyak teladan..
lagi2 tuk perempuan..ermm...same2 la kita doa yang terbaik tuk sume...aminn....
okla..see ya!!!!
wassalam....





12 BuDaK pUrpLE:

NasZ said...

penganggur terhormat ek? haha..orait la tu..bleh rilex..

MOHD NASER.com

.: iEyLa :. said...

nasz: huhu..bukan setakat terhormat je lg...lebih dr terhormat da ni..hehe

najihah sahami said...

uii..yunk..kat umah i xdpt la al hijrah tu..:(

Apih El Nino said...

Budak laki pun suka la cite Ketika Cinta Bertasbih tu. Hehehe.

.: iEyLa :. said...

mish: hukhuk..u kn dpt channel korea je sume..mn nk dpt al-hijrah..hihi

.: iEyLa :. said...

apih: yup..cite tu best kn..huhu

Zura said...

cari keje cepat cik eiyla...

deqlis said...

naper nie?? cer citer cer citer..:)

akU GaDis said...

yunk! :) jenguk u after lame x bloggim~:)

.: iEyLa :. said...

k.zura: I.Allah..akk doakn tau.

.: iEyLa :. said...

k.ellis: haha...xthu nak cite cane...camtu la cite nye.hihi

.: iEyLa :. said...

anis: yunk!!!! amat rindu pada awak!!!!haha

.