^_^

Tuesday, June 28, 2011

.: camner nak citer ek?? :.


assalamualaikum sume!!!
kembali bersiaran balik..
xde ape nak cite...
tu yang tanye tu camner nak cite..hehe

sejak jadi penganggur dlm sebulan lebih ni...(yeke sebulan lebih dah?? isy2..)
ermm..bosannye xyah cite la..
tu yang tanye tu lagi camne nak cite tu..hehe..
gedix la plak tibe2 jap..

actually aku rase penat r cari keje ni...(mau ne xpenat..)
lain la aah aku de company sendiri..huhu...
yang lagi est nye..da la menganggur..
xpsal2 ade orang bank call nk offer credit card kat aku rini...
gile ke ape...setakat nak suh aku shopping tu xde hal la...
klu bab nak bayar tu yang xnak..haha

skrang..sambil2 duk tunggu interview ngan result interview...
ermm...aku jadi cikgu dah..(cikgu xbertauliah)
yang xleyh bla nye ngajar budak PMR..
xpasal2 buku2 diorng aku kene menelaah balik...
tapi xpe..KAKAK saye yang sorang tu cakap at least ilmu tu berterusan..
betul2...dari xde ape nak buat tu kan..



okla...nak cite banyak2 pon xde cite..hakhak...
korang de cite best roger ek...
rindu nye ngan MISH,ERZA,IEFA,SAB,ANIS ngan CONFUSE!!!!
minggu ni xdapat trun r...
ade majlis sket kt umah..hihi..
ade rezki t kite jumpe ek.. ;*



10 BuDaK pUrpLE:

missSenget said...

cayok...cayok...!!

slmt membina lemak dengan jayanya..

hehehe..

.: iEyLa :. said...

missSenget: haha...mekasih...nk join meh la..hihi

Encik MamaT said...

selamat berkursus rumah tangga dirumah.. haha

Hanis Azla said...

wah jd guru yer.. baguslah.. at least ada juga benda nak buat sambil2 tunggu panggilan tu.. akak doakan ieyla cepat2 dpt kerja yg memenuhi minat dan bertepatan dgn bidang yg ieyla ambil..

deqlis said...

selamat utk IEyLa...moga terus maju ke depan...!! hehe

rindu laa kat tuan blog purple nie...dia skodeng saper tue??

eRza farEeha said...

laa..yunk u xjoin ke..rindu ke mung da ni..

.: iEyLa :. said...

en.mamat: huhu...sgt selamat la berkursus..hihi

.: iEyLa :. said...

k.hanis: thanx kak...luv ya..

.: iEyLa :. said...

k.ellis: thanx a lot..skodeng blog merah...hihi... ;*

.: iEyLa :. said...

erza: de kenduri la yunk...xpat join..mish u too..hehe

.