^_^

Thursday, March 31, 2011

.: maKciK..tLonGLaH!!! :.


assalamualaikum sume...
curang jap ngan buku depan mate ni....(mau study..)
ermm nk cite sketla
korang pon mesti penah rase kot..

nak balik umah pon kadang2 malas..
bukan xnak jumpe mak ngan ayah..
tapi sebab makcik dekat umah tu..hukhuk..
puncenye..aku balik ari tu kne lagi camni...

t ade mase aku cite betul2...
 aku  xtahan ngan makcik dekat umah tu datang...
aku kan calon menantu yang baik..
makcik tu dtg  kne la beramah mesra..pastu yang xbest nye..
jeng3...die duk banding2 plak anak die ngan aku..
memang kitorang sebaye..tapi..
xfair la bagi aku..
die nak cite anak die da kawen..da keje...
kalau dah anak die xstudy ...
isyyy..nk marah ni..


(nak wat muke camne ni??)

ermm..pasni kalau balik mesti de lagi cite die..
mesti nak cite anak die tu la..ni la...
ok..fine..ape2 jela makcik..
mak pon tahu aku malas nak layan..
dah nak abis study da pon..
huhu...sape leyh tahan camni....
wuuuaaaaa...nk balik!!!
ngade2 ni nape??study cepat..haha
ok..nk study la....huhu

pssstttt: makcik xyah datang umah saye time saye balik bole x???


18 BuDaK pUrpLE:

eMMe said...

makcik dtg ni bwk rotan, haaahaaa~

.: iEyLa :. said...

k.emmi: ooppsss..bukan saye laa...hehe..

eRza farEeha said...

stdy dl mek br balik..hihihi

.: iEyLa :. said...

erza: yela..study la ni..mne de blk..jgn lpe 16hb..hehe

Bulan said...

u kunci pintu umah.jgn bg dia masuk.ahakss

.: iEyLa :. said...

bulan: kejam sngat u yunk..huhu
yang tu i buat time2 raye je..mlas nk layan bdk2 dtg raye..haha

mommylavender said...

tamau kezam gitu ngna makcik tu sayang oiii~ lau die dtg salam n masuk jer bilik...tak yah nak dengar story mory ngarut die tu...wokeyh. nak pesan ngan makcik tu jap~ blajar tu penting,,,kawen tu jodah dah siap ade...alahaiiii...

.: iEyLa :. said...

mommy: huhu..dah die duk tnye tu tnye ni..kne layan gak..kang kate sombong..mommy gak yg paham..hukhuk..makcik..sile dgr nasihat mommy saye ni.. ;)

Cik Yana said...

Bese la tu cik Ieyla, makcik-makcik memang camtu. Hahaha~

Entry terkini: Happy Birthday Superman!!! :)

.: iEyLa :. said...

yana: huhu..thu xpe..sabo jela..

fyna said...

sibuk je makcik tue..
;)

.: iEyLa :. said...

fyna: huhu..thu xpe..hakhak

pinqy taraturuu said...

kakak..
bia jewk makcik kepochi tuh..
kuman seberang laut nampak, gajah dalam rumah ta nampak...*ade sangkut paut ke?
pape law...
heheheh..b urself k...
jodoh ta kemane~

.: iEyLa :. said...

pinqy: huhu..cam best je prumpamaan tu..hakhak..
ok..thanx dik.

najihah sahami said...

haha..patut la u nk balik sgt eh..nnti i suh die datang bnyk2...suh bawak ank die tu skali. :)

.: iEyLa :. said...

mish: uwekkk...u jela layan..lala

iszieylyanziy said...

ehhe,,elelle,,ke suke nie?lala :P

.: iEyLa :. said...

isz: uwekk..xde mknenye yunk..huhu

.