^_^

Thursday, March 31, 2011

.: ikOt sukE diE jE :.


selamat malam sume..
saje nak wat entry suke suki..
apsal mood study xdatang kalau exam tu bukan esok ek???
aku rase la kan...
i should change my mindsetting la....
esok xde exam..tu yang rilex je..
tapi kalau esok xzam malam ni baru la aku terhegeh2 nak bace..
nak bace satu hal..font notes ni lagi satu hal..
xyah cakap la..


bagi orang yang rabun cam aku ni..
isyy..rase nak rebus pastu minum je air notes ni..haha..
okla..nak bersiap sedia...
nak study..sambil2 tu aku duk g jengah2 blog org...
bagus2..at least ilang ngantuk..bubyee....

pssttt: tips study aku : radio mesti bukak..on9..klu line ok bole la..gelak2 sbg iklan..hakhak


16 BuDaK pUrpLE:

ARAJ said...

memang pon... dah payah nak study kalau masih ade masa lagi...kalau boleh malam test petang tu baru nak bukak buku...last minit kerja la tu....try bce kat entry pasal last minit...hehehhe

eja said...

huhu..xder jln singkat utk berjaya..try harder.. cayyok2!!

kiz said...

hehe..kalau tak mo baca..rendam buku tu minum airnya..haha..petua kiz masa dulu..sekarang ok per..

Bulan said...

study2.tekun dan berhemah.muihihihi

mar yanie said...

goodluck to u study sambil on9..ni cara i ms study2 dulu..mmg haram x toleh lansong kt buku..mata asyik kt screen jer..:D

Mommy Fara said...

teringat zaman study2 dulu...salam perkenalan!

.: iEyLa :. said...

Araj: huhu..thu xpe..

.: iEyLa :. said...

eja: thanx dear..

.: iEyLa :. said...

kiz: eleyh yela tu..huhu..xmo2..

.: iEyLa :. said...

bulan: nk eskrem dulu..hehe

.: iEyLa :. said...

mar yanie: hakhak..xpe..at least ilang ngantuk jgk.. :)

.: iEyLa :. said...

mommy fara: huhu..salam kenal.. ;)

fyna said...

saya pown rabun gak...

Zura said...

best tue study smbil radio bukak..

.: iEyLa :. said...

fyna: huhu..kite same!!!

.: iEyLa :. said...

k.zura: huhu..meh join.. ;)

.