^_^

Thursday, March 3, 2011

.: biLE KaMi mEnGidaM :.


oppss...tajuk tu macam xkena je..hakhak..
ermm.bile sume duk mengidam teringin nak makan tu camni la jadinye..
malam2 pon jadi..hukhuk..
seb baek xbeli makanan tadi..
so bole la nak makan ek...

ermm..nak tahu kitorang makan pe???
tadaaaaaa!!!!

ni lah die...hehehe





(cukuplah 6 je ek tuk malam ni..huhu..)

so..thanx tuk syaheed yang rajin la melayan kerenah macam kitorang ni..
seb baek ade yang kat luar..
kalau x geget jari jela malam ni...hehe...
ok..dah kenyang leh wat ape yang xsiap lagi..hehe...


psssttt: xsampai sebulan je lagi we spend our time together..gonna miss this moment..sedih plak..huhu


15 BuDaK pUrpLE:

forever love said...

saya pun mkn big apple td..sanggup pi shh alm pi beli...hihi

Cik Suheela said...

ya allah...terliutr tgok donut tu...gulpp!

.: iEyLa :. said...

forever love: huhu..thu xpe..hehe

.: iEyLa :. said...

suheela: hehe..nak bg pon da abis..hehe

forever love said...

memang syiok abs...masyuk je..

najihah sahami said...

bestnya!

yunk..tba2 rasa rindu geng blogger sporting.ish.

.: iEyLa :. said...

forever love: hehe..t mkn same lg..hakhak..tbe2..

.: iEyLa :. said...

mish: rindu jgkkk!!! :'(

forever love said...

boleh je..kat mana.?

.: iEyLa :. said...

forever love: ahaks..mane2 yg ade big apple..layan je..huhu

forever love said...

haha..mestila..mana dekat.?

.: iEyLa :. said...

4ever Love: huhu..JJ wangsa maju..KLCC..eh ade ke ek??hehe

forever love said...

waaa.. jauhny dgn saya..hehe.xpe2..nty kita pi midvelly ke..mines ke..hihi..

.: iEyLa :. said...

forever love: huhu..xde hal..nk g mines!!! huhu..

forever love said...

hahha..sama gak..tp xde masa la skrg nie

.