^_^

Friday, March 4, 2011

.: apE maKsuD aDik BaGi kOranG?? :.


HAPPY BIRTHDAY ADIK!!!!

4 March 2011
today: 17 years old
name: MiEra

ok..ari ni my sister's bufday...
the only sister i have...
sorry xbalik time ur bufday ni..xpe..ade something dah di pos..hehe..

korang ade adik??
okla..aku cite sket pasal adik aku sorang ni..huhu...
dulu time aku kecik2 aku teringin gile nak adik..sebabnye member2 sume duk cite pasal adik..
so..my wish come true..selepas 7 tahun jadi anak bongsu..aku ade adik..
excited xyah cakap la..huhu..
tapi disebabkan satu incident petang tu..aku tibe2 nyesal mintak ade adik..
alaa..time kecik2..huhu..sekarang ni ok je..
die pon da besar dah..tinggi lagi dari aku..hakhak..
die la peneman mak ngan ayah kat umah..(ooppss..slalu kne bebel kat umah..haha)

(terserlah kerendahan aku..hakhak..)

aku bersyukur ade adik sebab:

1. aku takot tido sorang2..so sebab ade die aku lena nak tido kalau balik umah..
2. die ni degil tapi kalau ade pape aku nak yang die ade mesti die mengalah gak bagi aku..(aku kakak ke die ek??hehe)
3. kalau nak pape aku cakap je kat die..t die la reporter cakap kan kat ayah yang aku nak..haha..(kalau aku mintak senang sket nak dapat..die la kate..hehe..xthu..)
4.die bongsu..tapi slalu cakap mak ngan ayah sayang aku lebih..tapi die xpenah pon nak kecik ati ngan aku..(tu sebab aku slalu beli something tuk die kalau balik..)
5. die ni nampak je keras kepale kat luar..tapi kalau time raye die la yang nangis tersedu2 time salam mintak maaf..(mak ngan ayah g umrah pon die la yang xsudah2 nangis ritu..die kan adik..)
6. die slalu je layan kerenah aku ni..kalau aku suruh tu slalu la die nak bantah tapi die buat jugak...
7. die la teman aku nak gaduh kat umah..die jugak geng tuk menentang abang aku yang sengal sorang tu..hehe..
8. satu bende aku xleh tahan kalau de orang wat adik aku ni..memang nak kne r tu..(aku kan kakak..)

yang paling aku bersyukur sebab...
"DIE ADIK AKU"

HAPPY BIRTHDAY DIK!!!!

psssttt: bufday die rini, mak ngan ayah xde kat umah..sian die..xpe..nanti kak chik call ek..hehe


18 BuDaK pUrpLE:

ADfeez said...

to miera ~>

♪Happy Birthday To You♪♫•*¨*•.¸¸♥ ¸¸.•*¨*•♫♪ Happy Birthday ToYou♪♫•*¨*•.¸¸♥ ¸¸.•*¨*•♫♪Happy Birthday To You ♪♫•*¨*•.¸¸♥¸¸.•*¨*•♫♪Happy Birthday To You♥ ♥ ♥ Happy Birthday To You....wish all happiness & great in urlife...:D ♪♫•*¨*•.¸¸♥ ¸¸.•*¨*•♫♪

alongizhamhadi said...

tu dia..boria anak tanjung ka???heee...

.: iEyLa :. said...

aD: thanx..t i sampakan kat die..hehe

.: iEyLa :. said...

alongizhamhadi: huhu..kembar beza 7thn..ahaks..

topimagine said...

hehehe.. bg die coklat je.. haha.. ari ne besday mak saya :)

.: iEyLa :. said...

top: good idea..hehe
happy birthday jugak for ur mum..

Cik Ungu Kamila said...

kalo saya jadi adik, saya nak hadiah kasut. muehehehe ! :p

Nurina Izzati said...

happy birthday untuk dia..
adik penyeri kehidupan kita!
=)

.: iEyLa :. said...

kamila: huhu..xmo bagi die kasut dah..sebab kat umah pon kasut die melambak..(kasut saye sebenrnye..hehe)

.: iEyLa :. said...

nurina: yup..thanx dear..

Bulan said...

happy bufday miera~

akU GaDis said...

nak adiah! eh,salah befday plak,, ngeee

.: iEyLa :. said...

bulan: huhu..t i sampaikan..hehe

.: iEyLa :. said...

aku gadis: huhu..tggu en3 tuk u la ek..hakhak..

eRza farEeha said...

hepy birthday adik kpd ieyla!!hee

.: iEyLa :. said...

erza: thanx yunk!!haha

nad said...

Yess, Nad lagi muda dari dia. Hehehe

.: iEyLa :. said...

nad: eleyh..mude la sngt awk tu.hehe

.