^_^

Wednesday, January 19, 2011

.: adE oRanG naK baGi kitE aDiaH?? :.


tensionnye la minggu ni...
tapi lepas clas tadi happy..
huhu...sir yang baik cancel clas tuk friday ni then leh la kitorang balik cuti smpai ahad..
sukeenyee..huhu...

sambil2 on9 ni leh duk bace2 blog org..
tibe2..eh..apsal entry tu macam my name je??hahaha
memang pon.
u know what??
 


hanya sebab komen ni je..

ciK zuRa nak bagi adiah kat kite..
thanx dear...
korang sile la jeles ek..hehehe

korang nak bace full detail g la jenguk belog cik zura ni..
mane tahu die nak bagi adiah lagi..hahaha
thanx cik zura..u make my day happy la..hehe



8 BuDaK pUrpLE:

Zura said...

waaaahh...siap entry khas lg...tq ieyla...tunggu tau hadiahnye...xpk lglah nk bg ape...

eRza farEeha said...

wahh..best2..i akn bg..but when ur bfday la ye..hehe

.: iEyLa :. said...

zura: huhu..org tgh happy memang cmni..esok nk balik..hehe

erza: huhu..jauhnye la bufday i..

Aizuddin Hanis said...

nak adiah gak...

.: iEyLa :. said...

AH: nk ke??xleh2..hehe

cik WaWa said...
This comment has been removed by a blog administrator.
.: iEyLa :. said...

wawa: eleyh...ko pon same..klu x mesti ko ***** die gak...
dah2..sir tu baik weyh..haha

Farhan Zulhusmi said...

eh2...sukenya dia...hehehe...
xpe...kita ada share kan???
bagi lah separuh hadiah tu..heheheh

.