^_^

Sunday, November 7, 2010

.: sOrrY sumE..bukaN sEnGaJa tP tErPakSe :.

sy pakai "aku" dlm ni ek..sorry tuk yg lbh berusia..hehe

salam tuk sume pengikut2 & silent readerku...
huhu..ade ke??xpela..nk gak ckp..
sehari x bw..sunyi jap rse..
bukan aku xnk..tp terpakse..

"kerna terpaksa..aku rela begini"...lalala
cewahhh..nk nyanyi2 plak..hahaha..
aku nk mintak maaf la ek pada sape2 yg dtg jenguk aku kat sni tp aku xjenguk blk..
pasni aku ade lg 2 paper..pastu cuti sebulan...
huhu..so klu da cuti kn..
kt umah line memangggg...fuh..xleh ckap...haha
so nnt kalau sempat aku dtg jgk jenguk...
korang slalu2 la tgk2 kn belog aku yg xseberapa ni ek..
hehe...xthu nk tulis ape...

wish me luck for my final exam...
doa korang amat aku hargai...
hehe..so nnt de pape info bru korang email je aku ek...
tp aku still ade je nk bukak blog ni..
tp yela..de mase aku buka...
hehehe..ok..study2...bye korang...
see ya!!!!

2 BuDaK pUrpLE:

Miza Yusof said...

good luck dear :)
do your best :)

iEyLa said...

miza:thanx a lot...
gonna miss u and others..huhu

.