^_^

Saturday, November 6, 2010

.: nK CitE kE x? :.



saje wat suspen..
xde pe pon nk cite psal nk post ke x..


tp sbenarnye ade..
nk cite ke x ek??
xpela..nnt aku cite...hehe
ade ke yg nk layan aku nnt??hahaha

ermm...ari ni abis 1 lagi paper yg aku rse seksa nk study..
15 chapter..terase hebatnye aku...(prasan tbe2..)
haha..xpela..bukan slalu..
erm..2 more papers to go...
hope this sem aku leh la perform..
aik??perform..okla kot...
hehe...thanx ek kat sape2 yg slalu teman aku study...(u know who u are..)
yg slalu bg aku support...
ilangkan tension aku study..
wat aku gelak...
erm...senang cite sume la...
and xlupe pade cik belog ni...haha...
study tp buka lappy memang jd la aku study...
haha....so aku kne study tuk lg 2 papers...
pastu nk balik..
oh..aku lpe..smlm ayah bru call ckp aku dpt anak buah baru..
happy2...another new boy in our family...
hehe..k la..aku ade bende nk post TaPi...
xpela..nnt la..ade mood tu dtg aku post...
k..see ya!!!!!!
syg korang....

tq pakcik Google..

6 BuDaK pUrpLE:

Ashiya Mizuki said...

ape lah citer y suspen sgt tu kn..isk2

iEyLa said...

huhu..nnt cite la..hehe

Ashiya Mizuki said...

ok..tnggu jugk ni citer itu..hihi

iEyLa said...

tggu ek...hahaha...

Ashiya Mizuki said...

dengan penuh sabar, tunggu wink~~~ =)

Zura said...

good luck..klau cerita pasti ada insan membaca..:D

.