^_^

Tuesday, October 26, 2010

.: 1st Lucky Draw by Atie Aizam :.

another lucky draw...huhu
nk join gak..huhu...


ok...

Syarat2 nye senang jer..(copy je ek..huhu)

1. Anda mesti seorang blogger -DONE
2. Anda mesti merupakan follower atieaizam.blogspot.com -DONE
3. Anda mesti mempunyai alamat di Malaysia -DONE
4. Buat entry bertajuk: 1st Lucky Draw by Atie Aizam -DONE
5. Mesti letak banner 1st Lucky Draw tu yer kat entry anda dan linkkan ke blog ni -DONE




6. Kat sidebar pun, jgn lupa letak banner ni dan perlu linkkan juga -DONE
7. Tinggalkan link entry anda di komen box entry ini saje -DONE
8. Tag sorang kawan anda atau lebih terpulang pada anda -DONE


aku tag cik Wawa


2 BuDaK pUrpLE:

atie aizam said...

Salam eila.. atie dtg ni.. ok semua syarat lulus dengan cemerlang yer hikhik..

Semoga berjaya.. rajin2 lah singgah blog.. mungkin ada hadiah sampingan dan perlu maklumkan dalam tempoh tertentu yang anda adalah pemenang hadiah sampingan itu huhuhu..

iEyLa said...

atie: thanx a lot..

.