^_^

Thursday, September 23, 2010

.: xtaHu pLaK UIA adE LaGu baRu :.

huhu...malu aku duk sni tp xthu lagu "U" sendiri..
tp xpe..at least aku tahu da skrang..sblum aku grad..hahaha...
mase mule2 masuk dlu lagu lain...

seb baek skill yang aku amik this sem wajibkan aku g opening ceremony tuk student carnival..
klu x memang xthu la aku ade lagu tu...
tp..not bad...aku suke kot lagu tu...
best pon best...kalau dihayati pon maksudnye mendalam...
cewahh....pandai plak aku...
anyway...pas blk je dr opening ceremony smlm...
duk siapkan ape yg aku nk presentation...
sambil2 tu cri la lagu tu...
reason: nk tambah koleksi lagu UIA yg ade dlm phone Nokia E71 aku yg xseberape ni...
(oppss..perlu ke mention??hahaha.)..biarla...aku nye blog..aku nye suke r...
hehe...xde r...so post ni saje nk bgthu sape yg xthu...
sape2 yg xthu tu leh r search lagu tu..

LEADING THE WAY




video




ermm..tu je aku nk cite...sok xde clas..suke2...
weekend nk g open house..hehe...
k..see ya!!!!..jgn lpe search lagu tu..layannnzz....




video credit to: youtube

3 BuDaK pUrpLE:

movers and packers said...

perangai cam budak2. dah raya ke-5 tapi kite lom jumpe2 lagi.

amira said...

ooo... ada lagu baru eahh.. sy pon tak tahu.. sy ex-UIA gak.. but.. dah cabot je IPG

iEyLa said...

aah...ade lagu bru..bestla..huhu

.