^_^

Wednesday, September 22, 2010

.: hOt CaN :.

huhu..esOk present..
pe aku nk present pon xthu...
alih2..bnyk product da ade org amik..

ast2 amik pasal "hot-can"



mende tu???
hahaha..aku pon xthu product ni wujud kt malaysia...
tp baru je launch product ni...
ok kot..senang nk minum air panas...
bangga jap jd rakyat Malaysia..
product Malaysia kot..
huhu...so..tunggu jela esok ape yg aku nk ckp pasal product ni dlm clas...
hahahaha..mesti koran pon xpenah tgk kn..
aku pon xpenah cube..tp at least da penah pegang da..hahaha
so..wait and see..haha...see ya!!!!

12 BuDaK pUrpLE:

Non said...

ala2 thermos ke ni?

iEyLa said...

eh..bknla..ni ala2 air tin..
kat sogo da ade jual..
rm8.80 setin...

Non said...

air panas?

iEyLa said...

yup...air panas la...
tp sblm tu kne press button bwh tin tu bru function heat tuk panaskn air tu...

kerangRebus said...

wah!ade ke beb?sogo eh?nanti nak try carik la..cam cool je~~0_0..tp sedap ke?

iEyLa said...

yup..cri r...
mahal sket r..tp best kot...
berbaloi2..huhu...

Masa DAH Time said...

bukan dah lama ada ke ni?

iEyLa said...

lame da ade tp bru je launch product ni...
so..bru de kt pasaran malaysia...

iszieylyanziy said...

cm ne nk pgg tin klu pnas??musykil2x

iEyLa said...

xdela panas tin tu...
design die akan panaskn air tp tin xpanas pon..
try la..beli 1..

AmOyz said...

ooo,,ko wat subjek pe ni ila??? sem lepas masa aku amek CB,,dpt gak esemen,,kene wat hot can ni la..sama..tp last minit,,esemen tu cancel sebab x sempat..hahaha...sem lepas ade sorg promoter bg prof wan jamaliah sample..tu dia suh ktaorg wat mrktg plan...

iEyLa said...

amoi: erm..dr situ r aku thu ade product ni...
aku kn skelas ngn ko..
ni present QM smlm...

.