^_^

Monday, August 1, 2011

.: EdiSi kHas PuasE :.

assalamualaikum sume!!!!
yuhuuu!!!!
first day pose rini...korang jgn ngelat ek...hehe
awal tul rase bangun ari ni...
dah la xleyh nak lelap sangat malam tadi..apsal tah...
xkan excited nak bangun sahur kot..hahaha...xpasal2..

ermm..first day tuk this week keje..
gile r...ari ni sampai office pon awal..
bukannye awal 5 minit ke 10 minit ke..awal sejam weyh...hihi
office hour bertukar dengan rasminye tuk bulan pose ni...
8am-4pm...oppsss..awal tul balik..suke2..hihi
thanx uncle bagi kitorang blk keje awal..hehe..

(selamat berpuasa..ikhlas dari saye dan suami...hakhak)

so..ari ni nak berbuka ape ek??
pg2 da pkir juadah nak berbuka..sengal tul...haha
weyh...kul 8 dah..gerak dulu ek..hihi
okla..selamat berpuase sume...moga bulan yang penuh rahmat ni membawa lebih keberkatan dalam hidup kita semua...

pssstttt: dulu mase kecik2 mesti ayah janji sape pose penuh dpt elaun raye penuh...time2 da keje ni xde ke yang nak bg elaun penuh raye ek??haha...

10 BuDaK pUrpLE:

Hanis Azla said...

Selamat berpuasa.. dah besar2 ni nak elaun raya pun sure tak dapat sbb puasa mesti tak penuh punya.. he..he.. en. asben akak pun dah tukar office hour 8-4.. akak aje still maintain 8-5.. hadaplah jem balik nnt..

Alin Marlini said...

la pulak lah kena bg duit raya psl dah keje..hehehe..selamat berpuasa adikku..

Bulan said...

pertama kali puase sbg pekerja :p
bestnye yunk.nati pos duit raye sini k :)

.: iEyLa :. said...

k.Hanis: hihi..nk jgk!!!
seb baek bos tukar office hour..best sket nk g jln bazar..hihi

.: iEyLa :. said...

k.Alin: uwaaa...xsedia lg nk bg duit raye...hihi..
selamat berpuase kakak sayam!!

.: iEyLa :. said...

Bulan: hukhuk..tersedak i dgr kne pos..haha...
1st time puase sbg pekerja..sumpah ngntuk..hehe

najihah sahami said...

haha..tahun ni u kena bagi ai duit raya la kan..:P

Mommy Fara said...

Selamat berpuasa untuk awak jugak!

.: iEyLa :. said...

mish: apsal i plak??u la kne bg jgk..hikhik

.: iEyLa :. said...

mommy: slamat berpuase..;)

.