^_^

Sunday, April 10, 2011

.: kOranG piLih KasuT manE?? :.


assalamualaikum sume...
alhamdulillah...abis lagi satu paper...
now..wait for the last paper..
xsabarrrr!!!!

ok..baru sempat nak wat review pasal SHOE FESTIVAL kat PWTC tu...
xsedar2 de xzam kuar jugak..hehe..
layan jela ek pix2 yang saye snap ni..hehe..
tapi nak tunjuk korang kasut yang saye beli..
tadaaaa....



dah beli da yang ni tapi diorang xkasi bwk balik..hihihi


kasut gune choc.. 

comey je kasut ni..


kasut gune paper je..


cantik & comey..kecik je..


seyes geram tgk yang ni..



ok..done la tuk review shoe festival ni...
opppss..lupe nak gthu...
dengan sukacita nye..saye dapatla sepasang kasut jugak..hakhak..
maunye xsukeee...hihi...
tapi xyah la upload sni..t korang jeles plak.hihi



pssstt: cam bosan je en3 ni sebab xde mood la..padahal xzam td da lepas..hukhuk

16 BuDaK pUrpLE:

Bulan said...

yg last tue cun la yunk.huhuhu

Izbeta Shyah said...

aku suka kasuk yang dari kertas tu.!

Hanis Azla said...

tgk gambar pun dah best.. klu pergi mahunya takmo balik he..he.. patutnya show off sikit kasut yg ieyla beli tu..

.: iEyLa :. said...

bulan: emm..thu xpe..geram je tgk yg tu yunk..

.: iEyLa :. said...

izbeta: huhu..amik2.. :)

.: iEyLa :. said...

k.hanis: huhu..thu xpe..xmo la letak..t akk jeles..hihi

deqlis said...

wah best pergi pameran kasut erkk...

kelakar laa iEyLa.."dah beli da yang ni tapi diorang xkasi bwk balik.."

hehe... akak tak beli tp terbawa balik....mcm mana tu?? ekekeke...miahahaha..

.: iEyLa :. said...

k.ellis: huhu..dah beli tp nk bwk balik xdpt..besar dr org..haha..

eyh..akk da bwk blk ke???t ieyla amik kat akk jela..hihi

aisyah ahmad said...

wahh..sonok nye..dapat p situ..AA tak sempat nak p pon..dari tahun lepas lagi.nak pegi..tak lepas2..
all the best utk last paper ieyla!!:)

Cik Miera said...

i suka ksut yg last tu sayam...lg menarik..hihi

.: iEyLa :. said...

AA: huhu..sian AA...tggu thun dpn lak la..hihi..thanx AA

.: iEyLa :. said...

Miera: huhu..tu xjual pon...lalala...geram je tgk..

Atiey said...

hooo mummy ingat kasut diajual rupanya pameranjer yer..patutlah pelik2 jer tgk gambar..nasin tak kasi duit suh ila beli kalau tak naya peper kasut dibawak balik hahahaha.....comellah eila ni...ups kasut tu...hehe cyg eiyla mucuk2

.: iEyLa :. said...

k.atiey: huhu..seb baek pmeran..klu x da bwk blik da..hihi...
alaa...bg duit ieyla beli kasut ieyla je la kak..hehe

deqlis said...

fuhh berat ko akak angkat..sampai lenguh2x tulang..hehe.. ehh dah landing kat rumah akak, mana leh tuko..ekekekeke...

.: iEyLa :. said...

k.ellis: saye bayar..akk bwk balik je..owner die nk balik ni..bagi2..hihi

.