^_^

Tuesday, April 12, 2011

.: juMpE sapE pLak LaGi ni?? :.


assalamualaikum korang!!!
xde mood nk update tapi xthu nak watpe..huhu

ok..malam ni nak update cite semalam...
my last paper 15hb..so memang xreti nak duk bilik la..
lagi2 da nak abis study ni kan...
spend time ngan my rummate ni penting...huhu...

so..semalam g lepak2 kat KL..
area: SOGO..xde tempat lain ke??huhu
xpela..seharian lepak kat situ...xpenat gak nye..hihi
agenda nye??


1st: jumpe KAK ALIN MARLINI kat sogo...

(kakak ni anak 2 ok..isy..jeles2..)

ingat nak jumpe time lunch hour die..tapi disebabkan pakcik bas yang sengal tu...
so..saye lmbat 30minit..
sorry ek kak..tp xpe..at least jumpe gak..hihi..
semestinye saye kenal kak alin dalam blog..lagii...
time jumpe ni baru tahu saye menang contest yang kak alin buat...huhu..
nak tahu result penuh KLIK SINI
nampak sangat xjenguk blog akak slalu kan..hihi

2nd: jalan2 dalam sogo...
ooppsss..de sale kot..hahaha...
plan awalnye nak ke pavilion...last2..
ujan yang lebat membataskan pergerakan...
so..plan diubah...berjimba di sogo..
korang ce pikir de pe kat sogo tu yang leyh wat korang lepak lame sangat..hahaha
pikir2...memang cam xbetul je rase...
thanx kat mek 2 orang tu plus...ehem2..berjimba abis kot..isy2..

so..last2 kitorang siap2 berjimba sume da kul 9..
cukup2 la tu..so..balik je trus...
esok plak nak wat bbq farewell tuk sayang2 sume...
nak wat tepi bilik je..hope xde spot-check..klu x mau nye kne saman..hihi
gonna miss our moment 2gether..

ppssttttt: study sket la malam ni..tapi subjek ni xthu nak study pe..huhu..
ENGLISH FOR OCCUPATIONAL PURPOSES...please la...huhu



20 BuDaK pUrpLE:

Zura said...

waaaaaaaaaah..jumpe mber blogger...bile nk jumpe akak plak nie...hehe

kiz said...

Eh study2 ,,jgn tak study..huhu

mommylavender said...

jalan2 kl tu mommy lum lulus lagi~huuuu..nak gak jumpe

eMMe said...

oit!~ ramainye kakak dia, hehehehe...patot la budak nih hepi je, hehehhee...ramai org syg kat dia....

.: iEyLa :. said...

k.zura: hihi...jom la.. :)

.: iEyLa :. said...

abg kiz: yelaaa...nk study la ni..hehe

.: iEyLa :. said...

mommy: ermm..da pakar t roger ek mommy..hihi

.: iEyLa :. said...

k.emmi: hehe...rmai ke yang sayang??hihi

ADfeez said...

suka kan jalan2//.... heheh ;D

.: iEyLa :. said...

aD: sukeee laa...klu g tgk teater lg suke..uhuk2.. :)

Alin Marlini said...

hehehehe...akak tak sempat nak wat entry tentang kita lagi la...agak bz skit 2-3 minggu ni.

Awat pecah rahsia ada anak 2....huhuhhu

Next time kita jumpa lagi ek...jgn naik bas metro tau....

kak ziana said...

jumpe kak alin yer..dia tu kawan akak jugak tu..maintain kan dia? dulu-dulu lagiiiiiii cantikkkk..skrg pun cantik gak..

Atiey said...

amboi rajin betul dia jumpa rakan blogger..nnti kita jumpa plak yer darling tapi keje dulu nnti boleh belanja mumy soping kekekee..

.: iEyLa :. said...

k.alin: eleyh..xpela..maintain je kot..hihi...
ok..pasni xnaik metro dah..huhu

.: iEyLa :. said...

k.ziana: huhu..yeke???thu xpe..jelos2..hihi

.: iEyLa :. said...

k.atiey: hihi..doakan la ek..dpt keje t mummy blnje ieyla..huhu

Alin Marlini said...

hehehehe...Kak Ziana pun comey gak Ieyla..nnt leh jumpa kita 2 org ek...

.: iEyLa :. said...

k.alin..xmo r jmpe 2 sekwan..t mesti ke buli..uhuk2.. :)

deqlis said...

wah jumpe lagi...

dtg klik2 kolony..:-)

.: iEyLa :. said...

k.ellis: huhu..xde keje leyh la jmpe2 mne yg free..hihi

.