^_^

Monday, April 18, 2011

.: xLeyH pisaH nGaN KL LamE2 ni :.


assalamualaikum sume!!!!
sehat x??xsehat g clinic ek..
huhu...akhirnye...dah kat umah...

agenda ari ni??
officially "penganggur" kan...semestinye melepak je...
rindunye kat kl pasni..ahaks..
bosan la plak..hehe..rilex2...
xsampai sehari pon lagi kat umah ni..ehe...

baru je balik dari KL...
petang tadi da ade yang call..rindu ke???
nampak sangat xleyh pisah ngan KL lame2..hihi
ooppsss..bukann....mau nye rindu kalau speaking ngan i..haha
semalam kan i g career fair...

interview pon lom tentu dapat tp aku nye berangan da jauh ni..hehe

u know what??
one of the companies yang i submit resume call..
then briefly ask several questions..
maunye xgelabah...dah la tibe2..xprepare nye lagi..huhu...
ermm..klu diorang interested t diorang panggil interview...
korang doakan ek...
company ni agak corporate la..name pon company corporate event management kan..huhu
antara banyak2 company kt career fair smlm memang company ni la yang aku rse corporate tul..
xconfident gak nak submit resume kat situ..tp i'll try..mane tahu rezeki kat situ.. :)

okla...mau lepak2 tgk tv...
da lame kan xlepak tgk tv ramai2..haha..

psssttt: korang doakan yang terbaik tuk saye!!!! xmau jadi penganggur lame2..hehe


18 BuDaK pUrpLE:

kiz said...

semoga berjaya eiyla...dah kojo nanti boleh belanjo cendol mertua kak miza..haha

puterinuraqiliah said...

dduk kl lama mmg ssh nak pisah!
well, goodluck!

AH7 said...

wah..dah keje nanti belanja org..orang lagi seminggu baru jadi penganggur terhormat..hehehe

http://aizuddinhanis7.blogspot.com/2011/04/presentation-terakhir-di-utem.html

eMMe said...

insyaAllah ieyla, kalo ade rezeki keje, ade la...rugi company tu tak amik ieyla...mesti leh jadi pekerja cemerlang....akak doakan ye dik...

pst2!!! ade tag, amik tau..jgn tak amik, geget kang! hehehe...

DaK CoMoT said...

sonoknyeeeee...moga ila dapat keje tuh!aminnn ^_^

cOnfuSeME said...

wahh..best la..xpe2..insyallah de rezeki u....

bole la belanje nnt...:P

edit fan page said...

kaler kulit saya tak perpel laaaa

Swoosh bloG said...

aaaiiik skang kan manyok kerje, buat apam ke, buat kuih lopeh ke, karipap ke, cedol ke, pendek kata etc, etc, etc

deqlis said...

good luck dear...

IeYLa course apa?

eRza farEeha said...

yeah..dpt gaji blnje i ok..ehhe

.: iEyLa :. said...

abg kiz: huhu...nk cendol je..hihi..ok,xde hal..

.: iEyLa :. said...

aqiliah: thanx dear..

.: iEyLa :. said...

AH7: huhu..welcome to my club la seminggu lagi..hihi

.: iEyLa :. said...

k.emmi: thanx kak ;)

.: iEyLa :. said...

dak comot: huhu..tankie2 :)

.: iEyLa :. said...

confuse: thanx yunk..

.: iEyLa :. said...

k.ellis: tahnx kakak...

ieyla amik business admin

.: iEyLa :. said...

erza: I.Allah..de rezei t i blnje ek..hehe

.