^_^

Tuesday, March 8, 2011

.: sapE diE ni?? :.


huhu..busy2 pon kena la curi mase jap..
korang kenal x sape die ni??
huhu...jom kite kenal2 nak??hakhak..
ok..entry ni special tuk my  666th follower...
ni lah die orang nye..cute je...belog die pon cute...
jom terjah belog die..


name: nor fahana mardhiah.. (sedap name..huhu)
age: korang g terjah sendri..hehe
status: g tgk jgk kat belog die..hehe...
lucky no. : no.6 la..hehe

ermmm..cite sket la ek..
ape yang buat aku terlepak lame sket kat belog die adelah....
hahaha...entry die pasal "KUTU"..
huhu....entry bergune tu...nak tahu lebih lanjut jangka kutu membiak leh bace kat sne...
hehe...ok..
cukupla ek..

pppsttt: thanx dear...sorry xsempat wat award for this...



12 BuDaK pUrpLE:

najihah sahami said...

waa..baru je terjah die ni td sebab nmpak die pegang nom 666 kat blog ieyla ni..hehe...thniah dear~

aNNa maRdHiaH said...

hey sayang . thank you very much !
thank jugak sbb appreciate my entry yg kutu tu . hee :)

love u la ..

.: iEyLa :. said...

mish: huhu..cepat je u ek..hehe..
tq2...

.: iEyLa :. said...

anna: huhu..sorry xsempat wat award..busy la..hehe...

love u too la..hehe

aNNa maRdHiaH said...

eh ni pun kira ok .. huhu ..
mmg bertuah sungguh mlm ni ea ..

mommylavender said...

ooo~ ieyla curik masa ek...patut la jam cepat jer gerak~hee.mommy nak pi terjah sat

.: iEyLa :. said...

anna: huhu...bertuah ek??hehe..

lena la tido mlm ni..hukhuk

.: iEyLa :. said...

mommy: huhu..curi kejap je..dah letak blk da jam tu..hehe

eMMe said...

kalo akak free, akak lepak la kat umah dia , tq for da info ya dear! take care!

sarah mohamad said...

huhu. tahniah dapat 666 followers :)
jom terjah blog anna :)

.: iEyLa :. said...

sarah: thanx dear..

.: iEyLa :. said...

k.emmi: ok.. :)

.