^_^

Friday, March 11, 2011

.: patOt ke adE studEnt pRicE?? :.


ape korang terpikir kalau tengok tajuk camni??
of course la pasal student price kan..hehe
korang terpikir x ape yang aku pikir??
hakhak..gile ngengade..cakap jela..haha

okla..korang rase ape sebab makin banyak masalah budak2 skolah ni??
kalau kat KL ni la kan..aku rase sebab banyaknye tempat2 melepak..
nak wat cmne...Key Ell k..huhu
kalau abs skolah je..bukan nak balik..lagi best duk melepak dlu..



STUDENT PRICE..
korang terpikir x ape kebaikan ade nye certain tempat yang bg student price??
mestilah nak bg murah kan..
bagus!!! satu usaha yang murni..tp terpikir x korang??
student price tu salu nye bukan weekend kan??
slalu on weekdays je..till 6pm only k...hakhak...
so..mne x nye banyak kes budak2 x g skolah...
nak salahkan budak2 ni je pon xleyh..huhu...
kadang2 aku pon wat camni..yeke??ye kot..huhu
ntahla..kadang2 terpikir gak..
memang tempat ni okla nk release stress knon nye kan..
tapi kemurniaan niat nye tu perlu di improve..hehe...
pikir2 lah ek...

in love with this song plak..

~PRICE TAG~

ppsstttt: HIKAYAT MERONG MAHAWANGSA is now on cinema..


12 BuDaK pUrpLE:

nad said...

Yeah! Nad suke student promotion ^^

cOnfuSeME said...

hehe..bse la nk cari untung semua tu..:P

jom tgk cite tu...best kot...:)

zaty luvlianncezzz said...

hehe

student price slalu weekdays je ke


keyh..meh jengah cni:)
lelaki bibir merah lebey MEMIKAT??

.: iEyLa :. said...

nad: u la kan yang slalu duk ponteng skolah tu..huhu

.: iEyLa :. said...

confuse: thu xpe...
jom2..KLCC dekat..hakhak..bile2??

Dhia Delisha said...

septtnyer bukan utk student je org2 tua pun nak gak ahaks! akak slah seorg dr nyer... :P

.: iEyLa :. said...

zaty: weekend mne de student price yunk..hehe

.: iEyLa :. said...

kak dhia: eleyh..nak jugak tu...

tua sangat ke kakak tu??hukhuk

Cik Yana said...

Untuk budak sekolah memang r tak bagus mane, tapi budak U ke kolej ke ok kot sebab dorang punye jadual gi kelas tak macam sekolah. Hahaha~

.: iEyLa :. said...

yana: yup..setuju!!!hehe

ALFALORA MOHD MUSTAFA said...

xsabar nak tgk jgk..hikayat merong!!!

.: iEyLa :. said...

LoRa: bEst giLEr!!!

.