^_^

Monday, March 28, 2011

.: daH LamE xrasE naK maRah caMni :.


26 March 2011- RECREATION
28 March 2011- TRAINING MANAGEMENT
30 March 2011- TAKAFUL & RE-TAKAFUL
3 April 2011    - ISLAMIC BANKING & FINANCE
5 April 2011    - BANK MANAGEMENT
10 April 2011  - CORPORATE GOVERNANCE
15 April 2011  - ENGLISH FOR OCCUPATIONAL PURPOSES
 alhamdulillah..done with the 2nd paper..
5 more..huhu...be strong k...

ermm..kena study betul2..
sebabnye..paper score hari rabu ni..huhu...
berbeza kan care kite study subjek kite suke ngan subjek yang kite xberape nak suke..
tapi still aku study gak...gile xstudy..
 (cam xbrape nk marah je pix ni..huhu)

ermm..saje nak cite pasal dah lame xmarah ni..
xde ape pon..haha..
tibe2 aku rase sengal je..da lame xmarah sebab xleyh tido..
lagi2 sebab...PANAS kot..huhu...
tu la..sape suh tido..haha...
xpasal2 bengang je rase sehari ni..huhu..
tadi macam nak ujan..tapi xujan lagi..
panasnye la bumi UIA ni...tapi syukur la dengan ape yang Tuhan bagi..
eyhh..bukan aku xbersyukur cume yela..aku pon manusia biase...
okla..korang xnak teman aku study?jom2..

pssstt: aku register apesal.com smlm sbb aku terbace yang sorang blogger ni kne reject register kat situ..
xsangke plak aku di "accept"..aku pon xsure sngat pasal ni..cume tuk up traffic leh r join..


11 BuDaK pUrpLE:

Bulan said...

nape nie yunk?
eheee gud luck exam taw.ehee

.: iEyLa :. said...

bulan: huhu..nk marah sebab panas je pon..hakhak..gudluck jgk..

mommylavender said...

salam malam ieyla~ hee..tadi siap kasi tau mommy nak tido..xjadi ek?kat pj pun tak ujan gak ..panas berbahang ni....

.: iEyLa :. said...

mommy:huhu..ye2 je nk tdo..last2 sakit ati nk mrah..haha..klakar2..

eRza farEeha said...

gud lux sayam!!taw xpe..skg rse pnas je..

.: iEyLa :. said...

erza: thanx dear...huhu...panas2 ni nak study pon jadi nk marah..haha

Cik Yana said...

GudLuck untuk exam tu. Uwaa~ rindunye nak jadi student balik ;(

Entry terkini: Tulis Nota dan Dapat LipIce Percuma!!! :)

kiz said...

marah tu tandanya lapar nak makan rojak..haha..jgn marah ek eiyla..

.: iEyLa :. said...

kiz: uikkss..jgn diungkit pasal rojak..haha..
balik t blnje ek??tau2??

Zura said...

jgn marah2...fokus pd exam...

.: iEyLa :. said...

k.zura: huhu..xmarah dah... ;)

.