^_^

Sunday, February 13, 2011

.: spEciaL cOnvO :.


hari ni dah ari ahad...
kejap je rase minggu ni..
weekend..full..xsempat nak hang out pon..
nk balik lagi lah...
memanjangla mak ngan ayah tanye bile nak balik...
kalau xde assignment yang melambak ni mau nye aku balik je..
hehe..yela tu..

ari ni photoshoot yang memang happening la..
xsabar nak tunggu that pix siap..1 UIA ni kitorang keliling..haha
best2..

ermm..nak cite lain tapi cite lain dah ni..
hehe..ok pasal special convo...
actually esok de clas TRAINING MANAGEMENT..
tapi as usual..kalau xde clas..sir mesti send email..
so..aku la antara orang yang rajin bukak email sebab hope sir anta email..
haha..esok clas cancel...tapi we are compulsory to attend the special convocation..




Special Convocation for the Confernment of The Honorary Degree of Doctor of Philosophy in Business Administration (Human Capital Development) upon His Highness Sheikh Humaid Bin Rashid Al-Nuami, Member of the Supreme Council of the U.A.E. Rulers, the Ruler of the Emirate of Ajman.

so..esok kena la pegi ek..
bukan senang nak join special convo ni..
next convocation will be our turn plak..hehe..(xsabar2)



15 BuDaK pUrpLE:

najihah sahami said...

waa..nak ikut!!

.: iEyLa :. said...

mish: nk ikot??
jom2..kul 9pg esok..haha

eRza farEeha said...

WAHH..BEST TD??HHOO

.: iEyLa :. said...

erza: best + penat..
berjemur tgh2 panas tu skrang cam nk demam dah ni..huhu

Bulan said...

wah..i exam sok...huhu

.: iEyLa :. said...

bulan: erm..xpe..exam dlu pastu g lah..hehe

rizwan's sweetheart said...

mst mhitung ari tggu nx convo kn?

.: iEyLa :. said...

buah hati rizwan: (cewahh.suke2 aku je tukar name org..)

ntahla..sedih nak tnggalkn zaman study ni lagi kot..huhu

nelly said...

nak ikut !!!

.: iEyLa :. said...

nelly: huhu...xyah ikot la..u gantikan i jela..huhu

Hafidzah Hafidz said...

bestnye..fiza suka je pesta konvo..leh shopping heee =)

.: iEyLa :. said...

fieza: huhu..ni xdenye pesta..
sebab ni special convo tuk special person je..huhu...

akU GaDis said...

nak konvo gak!!! hehe

.: iEyLa :. said...

aku gadis: huhu..sabar ek dear..
2thn je lg..huhu..jgn lpe bulan 10 ni dlu tau..lalala

jeri said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://ting-tong99.blogspot.com
http://hasmeehaslina.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kajang Pak Malau kajang berlipat,
Kajang hamba mengkuang layu,
Dagang Pak Malau dagang bertempat,
Dagang hamba Tumpang lalu

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

.