^_^

Monday, February 21, 2011

.: JaHaTnyE LaH kan?? :.


dunia sekarang...
macam2 jadi..
manusia..ciptaan Nya yang sempurna..punye akal..punye fikiran...
tapi kalau kite amati...
manusia ni kadang2 lagi teruk dari yang xde akal fikiran tu..

ermm..bukan nak merendahkan ciptaanNya..
tapi yelah..disebabkan satu incident yang sangatla mendalam tuk "kami2" ni...
rasenye dah xleh nak percaye ngan sape2 dah...
manis kat mulut...tapi...
sanggup kan diorang ni...xpkir pon effect dari ape yang diorang buat...
bape ramai yang dah teraniaya...jawabla nanti bile sampai masenye...
yang tu satu...yang tak berhati perut lagi..
xde perasaan ke nak pikir situasi orang...
bro..just put urself in others' shoe la..
kalau korang yang kne leh tahan ke??
ape??ingat awak tu perfect sangat ke???



ermm..jangan sampai ade yang benci bile dengar perkataan "L****I"
aku tahu xsume macam tu..
just pray that i get the right person who knows to appreciate women..
that's all...
to my dearest **T**...be strong k...
we're here for u...
about the *****...just take ur time...kitorang xkisah...
xpela lambat sket...its ok...


8 BuDaK pUrpLE:

ADfeez said...

manusia lbh keji sbrnanya dr binatang bila tidak megunakan akal fikiran...

byknya bintang dlm entri nie.. ehem2 :P

eMMe said...

ai ieyla, leh wat teka silang kata tu, ehehehe...alaa..abaikan je org cam tu...mmg terserlah kepupusan mereka, tapi percaya la, pasti ade cinta sejati menanti mu di hadapan....

AH7 said...

insan yang cemerlang datang dari akalnye..dari jiwanye..dan hati yang mantop...

Mr iz said...

yang tu jenis orang yang pentingkan diri sendiri je tu.... bila dia dlm kesusahan baru mau ingat... bior je org mcm tu.. jenis orang yang tak bole nak di ajar....he he... sekian terima kasih...he he

.: iEyLa :. said...

aD: next en3 wat bintang jela..u suke kan???huhu

.: iEyLa :. said...

kak emme: aminnn.... love u lah kak..

.: iEyLa :. said...

AH: setuju!!

.: iEyLa :. said...

mr.Iz: sekian terime kasih jgk..huhu..

.