^_^

Saturday, February 26, 2011

.: akHirnyE sayE diTinGgaLkaN :'( :.


akhirnye...
malam ni..detik ni..saat ni...
xsangke sangat2..
akhirnye aku ditinggalkan...
sedihnyeee!!!!



ok2..dah2 la tu..xyah nak menipu..
eh..apsal tipu plak..betul lah...
kne tinggal sorang2 kat dalam bilik ni...
malam2 weekend ni sape la yang baik sangat duk je kat bilik..(ok..saye!!)
nak kuar..keje melambak2 ni xmengizinkan...
ditambah plak xde mood nak kuar ngan cuace nak ujan ni..
t xpasal2 kne bebel ngan mak ngan ayah..(mak i tahu je kalau i kuar..mesti die call t..hehe)
ermm..so..dah tinggal sorang2 ni nak watpe??
karok r sorang2..ngadap la lappy ni sampai pengsan...bukak buku tu sampai muntah...
oppss..kritikal dengarnye ni..hehe...
xpelah..sekali sekala tinggal sorang2..bukan slalu...
korang2..kuar elok2..take care..balik cepat!!!!!!!!!!
u know kan..i sedikit la rase takot tu..(ahakss..nape gatal2 bace cite seram tu td..isyy...)

pssssttt: ayah slalu cakap..kalau kat dunia ni duk sorang2 pon still ade orang....bile sampai ajal nanti xde orang yang akan teman except amal...miss my family.. :'(



8 BuDaK pUrpLE:

Fathiah Hamim said...

haa duk elok2. :P

nelly said...

suka bab ayah pesan !
=)

.: iEyLa :. said...

fathiah: hehe..duk baik2 ni.. :)

.: iEyLa :. said...

nelly: saye pon!!

☆aDihAys☆ said...

ajak cik ieda teman...hehe

.: iEyLa :. said...

syaheed: ermm..semestinye..die la peneman saye yg setia..haha

AH7 said...

cia die..

.: iEyLa :. said...

AH: huhu..sian kan??hehe

.