^_^

Friday, February 18, 2011

.: adE oranG maRaH kaT sayE kE?? :.


seminggu yang memenatkan dah pon nak sampai ke penghujungnye..
dah nak weekend dah...
rase baru je weekend..isy..kalau busy ni xterase je dah sampai sabtu dah...
masih banyak lagi yang kne disiapkan...tp...
i need time for myself this weekend...
hope demam pon xmelarat...huhu...
thanx awak yang doakan saye..(sape??ehem2..)

baru je balik exam...
soklan calculation yang...SUPERB!!!
memang xleh nak kate la..
thanx a lot kat MAMAT FOREIGNER HANDSOME....
seb baek ade die tadi..
love u lah..haha...
korang nak tahu die watpe??
xyahla..rahsia..hehe..sukeeee....



ermm..tapi ade yang mengganggu sket la...
ade orang marah aku ke??
ke terase ngan aku???
ke bengang ngan aku???

erm..kalau ade gthu jela ek..
xyahla nak simpan2...kadang2 yela..aku pon manusia...
sorry ek..aku tahu ngan word SORRY tu xsume bende leh selesai..
at least kalau sorry tu leh baikkan keadaan..aku try..
xkan nak melutut plak kan...
malas nak pikir kadang2...tapi kite leh rase kan kalau orang xsuke..
its up to u lahh...
kalau rase selesa camtu... go on!!..
ok..soooo sooooorrryyyyy!!!!!!!!!!!!!!!

pssssttt: i LOVE everyone that i know.....



12 BuDaK pUrpLE:

krole said...

wuahhh!!!sape mamat foreigner handsome tu????wuahhh skendel~ngeee

☆aDihAys☆ said...

best gler..
mntak2 sok exam aku ade mamat foreigner handsome cm classmate ko tu..
wah..bahagia nye kalau ade..

.: iEyLa :. said...

krole: hehe...skandal2..huhu

.: iEyLa :. said...

syaheed: kne mimpi dlu la..budak account xmcm tu..lalala

AH7 said...

huhuhu~~ nak BB

.: iEyLa :. said...

AH: nk BB??orang bg xnak..huhu

Bulan said...

mamat foreigner handsome?
nigeria ke?ahakss

.: iEyLa :. said...

bulan: niger2 xde sni..huhu...
shah rukh khan yunk..haha

iszieylyanziy said...

ade skendel ye yunk,,ahaha

.: iEyLa :. said...

isz: banyak la skandal..haha

akU GaDis said...

i kan yg wish u cpt sembuh tu kan,, hahaha,, terperasan tibe2,, hehe

.: iEyLa :. said...

aku gadis: huhu..bg la die nak prasan jap...mekasih awak...huhu

.