^_^

Friday, February 11, 2011

.: 2 mOrE prEsenTs aRrivEd :.


soooo...sorrryyy....
xsempat la nak snap pix nak update tuk post ni...

ok..dah snap pix ni baru leh wat post ni..hehe...
first nak cite 1st present yang sampai tuk tahun ni..
actually dapat time lucky draw KANTAN MERAH nye belog...
dah sampai pon present tu...
thanx a lot sis..suke2...
nak tengok ape??

tadaaa...

(saje xrotate..comey kan..hehe..thanx sis..)

ok..now nak cite yang 2nd present yang sampai..
yang ni plak dapat tuk jadi 500th followers kat belog cik LORa ni...
lora..u suke x???lame kan u tunggu..hahaha...
thanx lora..suke la..haha...

korang nak tengok jugak ke ape aku dapat??
okla..tadaaaa again..

(huhu..comey x??haha...)

ok..thanx kat diorang yang bagi present ni...hehe...
lame dah xjoin contest...mood xde kot..
hehe...ok..keje banyk..sile la buat ye..haha


6 BuDaK pUrpLE:

akU GaDis said...

sangatlah jelos^^
nak jugak! nak jugak! nak jugak! ngeee

.: iEyLa :. said...

aku gadis: hehe..jeles kah???

nak ni ke??ke nk mcD??haha

.: iEyLa :. said...
This comment has been removed by the author.
AmOyz said...

iela,,aku nak gakk... join contest xpernah mng ponggg...hahaha..(pdhal xjoin byk pon)..hihihi

.: iEyLa :. said...

amoi: erm..tgh raji bole la nk join..
tgh2 busy ni xdenye..huhu

AH7 said...

nak gak adiah

.