^_^

Saturday, January 15, 2011

.: kOranG prEfeR frEns KaT duNia cYbEr ni x?? :.


ermm..tibe2 je nak cite pasal ni nape??
haha...saje..ble xde keje ni macam2 la nk wat...
tibe terpikir plak..yela..korang rase korang ramai member in reality life ke kat alam maya??
kalau aku??
ermm..ntah la..reality lagi ramai kot..
tapi xlame agi rasenye mesti da same banyak da yang ade kat alam maya ni...


aku ok je...suke berkawan...
suke cari kawan...
even mak aku cakap pon xpe aku ni g study or duduk jauh sorang2..
sebabnye??
aku tahu nak cari kawan..
huhu...mane tak nye..
dari form 1 aku da kene duk hostel..ahhaha

xsalah pon nak berkawan kan...
ade baiknye..ade jugak buruk nye...
yelah...xsemua orang leh terime kite macam mane orang sekeliling kite terime kan..

 

sebenarnye nak cite experience aku...
ermm...tadi tibe2 de orang tegur kat ym..
ermm..not really familiar la id tu...its ok..
die cakap nk be fren...ok..no prob...
then..i tanye mane dapat id..die cakap die bace my blog...
ermm..ade jugak rupenye silent reader kat blog aku yang seberapa ni...
thanx a lot...huhu

so..xsalah kite nak berkawan...
even kalau nak jumpe tuk lebih kenal pon xpe..hehehe..
bagi aku..lebih prefer...frens yang really honest nak kawan ngan aku...
means..kawan bukan nak take advantage on others...
aku rase orang yang lebih aku sayang lepas my family...

MY FRENS>>>
 thanx a lot frens...love u..





11 BuDaK pUrpLE:

Khumaera Ismail said...

dari internet sis dpt jodoh~!! ;)

Bulan said...

love u tue muchuk!
take care yah!
eheee

akU GaDis said...

wahhh,, sayangku!!!
ad secret admirer ea,, hihi
i jelos ni,, nak jugak!! hehe

.: iEyLa :. said...

khumaera: huhu..congrats...
bulan: love u lah jgk..hehe
aku gadis: sile lah jeles ye yunk...

Aizuddin Hanis said...

huhuhu~~ tq 4 being myfren...

eRza farEeha said...

wahhh...ad silent reader..u jd silent reader i jom..hehe

nad said...

prefer sgtsgt ieyla <3

fariehan ibrahim said...

nak jadi kawan awk jugakkk~!
lets shake hand oke. =)

deeya_89 said...

x kisah mana alam lg ramai...deeya ade kwn maya yg long lasting hampir 3 taun...even x penah tgk muke..tp bes kwn ngan die...hiho

.: iEyLa :. said...

AH: thanx too..

erza: lame da i jd silent reader u..luv u yunk!!..huhu

nad: betul2...

fariehan: lets be my fren..hehe

deeya: suke3...

IZBΞTΛ said...

sometimes kawan reality pon tak boleh pakai, senang citer, even kite banyak kawan, kite kene hati hati dengan sape kite berkawan.!

.