^_^

Saturday, January 15, 2011

.: JANUARY 2011 :.





2011..
january...
xtahu macam mane nak start...
maybe tahun ni dimulakan dengan memori yang indah  bagi sesetengah orang...
bagi aku....ade pahit dan manis nye...
even january pon belom abis lagi...

9 january

memori indah ngan member2 blogger yang baru je kenal dalam blog ni...
thanx kawan2 sebab bagi peluang tuk cipta memori indah di awal permulaan tahun ni...
love to spend time with all of u again...

13 january

berita pemergian "nenek" dikala aku sedang nyenyak di alam mimpi...
panggilan tengah malam dari family yang aku xnak jawab...
sebabnye???
aku rase something might happen when they call me at that time...
tapi..aku terima...
moge rohnya tenang di sana...amin....
hanya doa yang mampu ku kirim...

14 january

demam yang x dijangka datang...
dan sekali lagi sedang aku merehatkan diri...
satu lagi call dari family di waktu tengah malam..
even aku nyenyak tido...aku masih boleh terfikir yang pastinye ade berita buruk lagi...
"pakcik" aku meninggal kerana ditikam...
Innalillah...xsangka sangat...
moge rohnya tenang di sana...amin....
tergamak budak2 tu membunuh hanya kerana duit...
xde langsung sifat belas mereka..
moge mereka diberi hukuman yang setimpal..


moge hari2 mendatang aku lebih tabah tuk menempuh ujian dari-NYA...
thanx for all ur support frens....
really appreciate it...


9 BuDaK pUrpLE:

Cik Bib said...

takziah.sabar yer..tiap yang berlaku pasti ada hikmahnyer..

doa banyak-banyak...

Wanzi said...

harap awak tabah apa yg berlaku ini... kuatkan semangat

Mohd Firdaus said...

tabah menghadapi dugaan..

eMMe said...

sedih akak baca entry ni...
Takziah dari akak n hubby, moga ieyla tabah n kuat menempuh ari2 yg mendatang...sama2 kite sedekahkan Al-Fatihah...

.: iEyLa :. said...

cik bib: thanx awak...
firdaus: tq..
kak emme: thanx alot sis...

akU GaDis said...

sayangku!!!

erm,, tabahkan hati ea,, taw sis kuat ^^

tc care,jgn lupa mkn ubt,, syg dia =)

.: iEyLa :. said...

aku gadis: thanx a lot yunk..
syg die jgk..

☆aDihAys☆ said...

be strong ieyla..
maybe ari2 yg dtg pasni akan ada lbih byk bebahagiaan..

eRza farEeha said...

sbr byk2 ye ieyla..

.