^_^

Tuesday, December 21, 2010

.: SEGMEN: KENANGANKU SBG BLOGGER :.


teringin jugak nk join segmen abg BEN ni..

so..kne jawab soklan2 ni dlu...

1. Tarikh lahir blog anda ..
July 2009
tp mule aktif this year la..huhu

2. Punca kelahiran blog anda
selalu tgk cite diorg slalu tulis story diorang dalam blog instead of diary..so nk try gak la..huhu

3. Orang pertama yang jadi follower anda
xingat la plak..huhu...sape ek..hehe..

4. Entri pertama anda sebagai blogger
konon2 nk bgthu la yg sy pon da wat blog..hehe..excited jap..

5. Entri pertama anda yang mendapat banyak komen /hits
erm..baru je lagi..wat entry psal arwah shamrin fotograf meninggal..cite tgh panas..org xthu lg time tu...dgr kat radio pastu trus post..hit kejap la..hehe

6. Blogger pertama yang anda jumpa
rummate2 sume da ade blog..influent dr ieyla nye pasal..ari2 la jmpe diorg..tp yg kenal dlm blog blom jmpe lg..maybe one fine day kot...

7. Blog yg anda minat
banyak gak yg minat..antara nye suke bace blog "mish lollilop", "miza yusof" & banyak lagi la..yang penting klu blog tu sempoi and simple..sukela..huhu

8. Ceritakan kenangan manis anda sebagai seorang blogger
kenangan manis: of course la bile kenal ramai org kat dunia blog ni..bukan senang nk cri kwn yg nk dgr cite kite..pastu menang contest..setakat ni ade la 4 contest yg dapat adiah dah..hehehe..manis sngt rse...huhu

9. Ceritakan kenangan pahit anda sebagai seorang blogger
kenangan pahit: erm..setakat ni xde kot..cume time first2 dlu wat blog..yela..follower pon xramai..
ade la org2 yg ckp pe yg best blog ni..xpaham la ape yg best sngt ngn blog ni..tp xpe...diorang xde blog xtahu..huhu

10. Impian anda terhadap blog anda
hope blog ni bole jd medium tuk ieyla terus rase dihargai and then tenang kot bile kite da luahkan ape yang ade dlm hati ni..biarla org xbace pon..i'm satisfied enough...


ok..done..hehe..

7 BuDaK pUrpLE:

whitecappuccino said...

happu blogging eiyla! That's the spirit..

Nordin said...

follow :)

baju yang diperbuat dari spray

Zana :) said...

keep blgging ^^

Syafiq Rosli said...

all da best!!

micky eyqa said...

keep it blogging k ^_^

iEyLa said...

zana: thanx dear
syafiq: thanx..
mickey eyqa: alrite..huhu

Hanis Azla said...

wah, dah menag 4 contest, bagusnya..

.