^_^

Friday, December 31, 2010

.: pEnuTuP 2010 dGn 1 LaGi prEsEnt :.


2010..


esok sume org start tukar kalendar 2010 ke 2011 kan??
tp aku da tukar awal2 da..huhu
bnyk pahit manis tahun ni...
mungkin ade yg xtahu tp biarla bende yg cukup pahit tu jadi rahsia "kami" (my family)
erm..ari ni xnk cite sedih2..
aku nk cite pasal present yg aku "bakal" dpt tuk penutup 2010 ni..

tadaaa!!!!



biar betul de org yg sangattt la pemurah nk bg adiah mcm ats tu kan?
korang xcaye??
cayo la cakap den...huhu...
smlm duk borak2 kat fb ngn blogger ade la sorang blogger ni (pemurah die ni..hehe..)
duk jenguk2 belog die..opss..follower die 499...

korang nk tahu pe hobi aku??
aku suke sngttt jd follower tuk nombor2 yg cantik..bukan pe..aku suke tgk...
ayah slalu ckp klu xde 1sen tu xckup la sejuta..(kene mengena ke??haha)
ade la sket..sebab aku nk jd yg klu xde aku sorang lg..xckupla followers die yg ke 500..

hehe...tbe2 CIK ALFALORA YG PEMURAH NI bgthu yg de adiah misteri tuk aku..
sape xsuke nk dpt adiah kn..korang xsuke??? (something wrong la klu xsuke..)
so..en3 ni aku wat tuk jwb soklan yang die bagi aku..
yela..nk jwb la ni..hehe

1 ~ Bagi 1 je la azam 2011..
.: nk GRAD with the best result that i can achieve..Insya-Allah...(then de rezki nk keje trus..doakan ek..)

2~ Apa makna persahabatan bg anda..
.: persahabatan??relationship that sometimes we doesn't know its purpose but we know that we love it and its hard to lose it..(huhu...klu bab2 persahabatan ni bole wat aku nangis..hehe)

3 ~ Selama knl aku 2 ri ni...apa yg bes n xbes psl aku...
.: 2 hari..singkat kan?? tp ape yg aku observe 2 hari ni...
yg best: die ni friendly kot..mcm da lme kenal...selesa la nk berkawan ngn die ni..(oppss..lpe..pemurahhh sngggttt...hehe)
xbest: nk tahu??betul ni???xnyesal???
palingggg xbest...jmpe dlm ni jela..huhu.(termasuk ke??hehe..xdela..best and nice to know u dear..)

ok..done..hehe
cik alfalora..thanx a lot dear...


5 BuDaK pUrpLE:

Mohd Firdaus said...

bestnye..

ALFALORA MOHD MUSTAFA said...

hahhaa...siut ek..siap nak mention pemurah byk kali...kahkahkah..!!cess...!! ok nnt ko kawin kite jmpe k...gud luck terhadap azam anda!!!ngee~

.: iEyLa :. said...

cikgu: best la dpt adiah..hehe

.: iEyLa :. said...

alfalora: ok la tu mention bnyk kali..xde la org kate awk perasan lbh..haha...
kawen t jgn lpe jmput ek..hehe

Bulan said...

uwaa.nk gak!

.