^_^

Monday, December 13, 2010

.: GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh :.

another GA...
korang xnk join ke??hehe...
thu psal GA ni pon sbb sis "abc" yg tag...
thanx a lot sis...
so..korang klu nk join klik je kt banner bawah ni...
sape xnak..adiah lumayan kot..
30 adiah dr 3 negara..fuhh...best klu dpt ni...
mane de blogger yg murah hati nk bg adiah banyak tu..hahaha
siap bole plih adiah lagi..
betul ke???
hehe..ok nk pilih la...hehe

1. fridge magnet dr Singapore..
2.beg Sulam
3. fridge magnet dr Beijing

hehe..pilih 3 sudahla ek..hehe..
syarat2:
1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh"...
(letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry contest ini)
2. Jadi follower blog ini...
3. Tag 1 org blogger lain atau lebih dan make sure dieorg tahu...
4. Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry blog owner...
so sy nk tag:
syaheed

ok..done...nk sngt dpt adiah ni..hehe
 

7 BuDaK pUrpLE:

keryoki said...

moga-moga hadiah tu milikmu..

E.d.Y said...

thanks k sudi join giveaway ni...good luck...;)

iEyLa said...

keryoki: thanx ya!!!amin....
e.d.y: hehe..most welcome..hehe

butterflyana said...

Good Luck! ;)

iEyLa said...

butterflyana: thanx dear...

☆aDihAys☆ said...

gud luck..

aku nk join jgk la..

iEyLa said...

syaheed: join2..klu dpt bg aku 1..hehe...
klu aku menang aku nye jela..huhu
doakan aku dpt ek..

.