^_^

Saturday, December 18, 2010

.: eNtrY pEndEk saKiT aTi :.


ermm...semangat pg2 bangun...
walaupon xawal sngtla..huhu
bngun ingat nk trus mandi..
 alih2 sakit nye la hati bile shower tu kosong tp de plak makhluk sorang ni letak baldi penuh ngn baju nk basuh..
dah thu xnk basuh lg letak la kat luar dlu..
ape??ko ingt aku rjn nk angkat berat2 tu...
xkuase aku..then..story tu disambung bile rummate aku yg lain nk mandi...
bukan psal baldi tp masih lg pasal makhluk tu lg..
name pon shower..tmpat mandi la..ni x..
wat shower tu tmpat basuh baju..klu selai je baju xpe..
ni sebaldi..agak2 r der...
isy...ni bukan entry pendek da ni...lantakla kan..hehe
then..siap mndi sume..nk cri journal psal TAKAFUL plak...
nk wat assignment la knon...cri jurnal xjmpe2..
bertambah2 la sakitnye ati..
yela..usaha tanda kejayaan...haha
k..gotta go..chow!!

pic: pakcik Google

3 BuDaK pUrpLE:

eMMe said...

adat lah duduk kongsi...mcm2 perangai kan, sabar jela, tak elok stres2 di hari weekend nih,
patotnye hepi, leh rileks2 skit n jgn pkir perkara remeh2.....cool down kay dear...

iEyLa said...

emme: erm...tu la psal..
da thu duk share ni pkir jgkla org lain..hehe
try nk hepi kn diri la plak ni..
sok nk g kenduri kawen..huhu...
thanx dear...

myssmie said...

sabo yop sabo!
sabaq cek!
sabar ya!

hehek...sila la jd cOOl ok!!!

besa la 2 bila dok rmai2 kan =)

.