^_^

Wednesday, December 15, 2010

.: Contest - bilangan paling RAMAI dlm satu gambar :.



cam best je conest ni...
huhu...da jalan2 xde keje leh r join ni...
senang je..korang kene pertaruhkan gmbar yg korang ade yg paling ramai dlm 1 gmbar tu.hehe

ni banner contest ni...
korang klu nk join klik je ek banner ni..

ni banner contest tu..
ni gambar yg aku pertaruhkan..

hehe..amacam rmai x??
ni gmbar sem lps time recreation punye skill..
skill yg aku join tuk fulfill requirement nk grad nnt..hehe
ade r dlm 200 peserta kot..ke lebih..
aku pon xsure..
yela..rmai kan..
aku yg mane??erm..aku yg dduk sbelah pmpuan yg pkai topi tu..
xthu la korang prasan x..hehe..

ok..tu jela kot...
hope aku leh menang...
hehe...done...
untuk maklumat lanjut psal contest ni korang g terjah blog fathaka k..
so nk tag sape ek??

eyeme
syaheed
wawa
ieda

2 BuDaK pUrpLE:

☆aDihAys☆ said...

ramai ni..

kalo aku ltk gmbr ni jgk xpe ker?

iEyLa said...

lor..klu nk join msuk jela...
pic lain r..
lalala...

.