^_^

Saturday, October 23, 2010

.: LucKy dRaw pLak :.


abis exam..huhu...
penat kot..sakit kpale..hehe
jalan2 lg..tgk de lucky draw plak..
nk join jgkla...
korang nk join jenguk2 la page Kak Dina 
hadiah nye??ni!!!..hehe



syarat -syarat nye adalah
sy copy jela kak ek..hehe
  1. korang mesti follow blog saya nie(ni kes nak tambah follower nie hehehe) -done
  2. mesti ada blog
  3. letak banner di atas dlm entri korang
  4. pastu tag 2 org rakan anda -sume yg bace la sy tag..hehe
  5. jangan lupa buat sidebar banner nie yang ada link blk kat blog nie - done
  6. then dlm blog list korang..senang nak tau bile pemenang akan diumumkan ,lepas nie korang nak buang pun tak per ;) -done
  7. lastly jgn lupa komen kt entry nie link korang supaya saya mudah membuat penskodengan - done 
tarikh tutup 23 November 2010

2 BuDaK pUrpLE:

dina said...

tq join harap luck kt exam n lucky draw nie ek..:)

iEyLa said...

dina: thanx kak dina...

.