^_^

Friday, September 3, 2010

.: LasT eNtrY b4 BaLik RayE :.


Assalamualaikum....

hehe..name pon last entry b4 balik raye..
hehe..mestila da thu ape aku nk post kat sni...

di hari bahagia yang bakal menjelma ni...
aku nk mintak maaf dr hujung rambut sampai hujung kaki..
kalau selama yang kite kenal atau masih xkenal lagi..
aku pernah terkasar bahasa..tersalah kata..
mungkin xsengaja..atau mungkin sengaja...

susah sebenarnye untuk kite ucap kate maaf tu...
yelah..kalau hari raye ni..at least kite boleh kata senang nk ucap maaf tu..
tp seriously..forgive whatever i've done to u before...

SELAMAT HARI RAYE!!!!

moge raye ni beri seribu makne dlm hidup kite...
alhamdulillah..syukur pada-MU..
kerana memberi aku peluang tuk berhari raye bersama keluargaku lg thn ni..

erm..special post ni sebenarnye tuk rummate2 aku..classmate2..member2...



1st: rummate...

najwa arifah

wan aimi syazwani

nik izatul iffah
noor syahida

noor shahida

thanx korang sebab selalu ade tuk aku...
thn ni last kite puase sme2..i'll always remember this moment k..
selamat hari raye..maaf zahir batin...
yg xabis xzam lg..gudluck tau...u can do it..huhu

2nd: classmate..frenss...
erm..yg ni xdpt nk tulis name sorang2..rmai sngt..hehe
anyway..korangla yg mengajar aku ape erti hidup berdikari..
thanx korang...
selamat hari raye...maaf zahir & batin...

3rd: sume member2 & xberape nk member la..huhu
erm..ni pon aku perlu mintak maaf gak..
yela..mne thu memang aku ade wat salah..hehe..
ok..0-0 k...
so..ape lg ek..xde ape da aku nk ckp kot...
esok pg2 aku nk blk raye da..
thu jela klu da nk raye kn...
line bz kot..hehe..
so..SELAMAT HARI RAYE!!!
bape kali da aku tulis ni kn..
so..see ya when i see you...
wassalam....
syg kamoo!!!!


2 BuDaK pUrpLE:

Atsuko Ichirou said...

(jerit kuat2)
selamat hari raya!!!!

♥ain.shamimi♥ said...

nak bisik je.ekekek
selamat hari raye :D

.