^_^

Tuesday, April 13, 2010

.: sEcOnd DaY PraCtiCaL Da :.

Sian blog aku ni xde sape nk update...
skrang ni..dlm mase 3bln ni la..
aku dpt on9 after 7pm la at least...
tu pon xtahan lme..
jap lg tido...huhu
ari ni 2nd day..ok la sket dr 1st day..
sumpah aku xthu nk watpe..
de keje pon smlm aku leh ngntuk.
yela..da biase tido lme...hahaha..padan muka aku..

camni rupenye life org keje..
bosan kot..ari2 bende same & rutin yg same...
at least aku yg trainee ni wat la pape yg ptot je..
hahaha..tu pon da merungut..huhu
3bln..lme kot..xsbar nk abis..
padahal bru je msuk...
tp xpe..at least staff2 kt situ ok kot..
so..xdela aku cam tension sngt..
bersyukur aku dpt keje ngn staff kat situ...
ermm..so aku update lg bile aku free la ek..haha
bye sume!!!
enjoy ur practical training...

3 BuDaK pUrpLE:

☆aDihAys☆ said...

xpuas ati ni..
nape ko 3 bln jer..
aku da nk termuntah ni..
bosan kot..
gud luck practical..
slamt mnjadi accountant..

iEyLa said...

xde mknenye syaheed..
xsampai seminggu ni pon aku da mcm terseksa kot
aku rse xnk keje je weh..ntah r..
mlas je aku rse nk keje..xsuke!!!!!!!!!!

.:. MiSs EyeMe .:. said...

huhu..ko rse ape yg kami rse..waa~~~~

.